Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
Rakennustyömaan vuoksi vanha ajoreitti Turvalaaksonkujan kautta Vantaan toimistollemme on ajoittain estetty.  Uusi ajoreitti kulkee Katriinantien kautta --> Suokallionkuja --> Suokalliontie.
 

Esittelyssä Salon uusi toimipiste

Movetec ei toimita ja koneista pelkästään komponentteja, vaan meillä on Salossa myös omaa tuotantoa – Minitecin alumiiniprofiiliratkaisujen valmistus suunnittelusta kokoonpanoon.


Uusissa tiloissa on otettu huomioon ekologisuus. Katon aurinkopaneelit tuovat energiatehokkuutta kiinteistöön. 

Kun Movetecin Minitec-tuotantoyksikön tilat Muurlassa jäivät kasvaneen kysynnän myötä pieniksi, oli edessä muutto Saloon uusiin isompiin tiloihin.

Kävimme paikan päällä katsomassa uusia tiloja ja haastattelemassa Salon toimipisteen vetäjää Riku Leinoa

Mitä kaikkea teette Salon toimipisteellä? 

Olemme tuotantoyksikkö, jonka toiminta perustuu Minitec-alumiiniprofiilijärjestelmään. Suunnittelemme ja teemme alusta loppuun profiilirakenteita ja laitteita, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Meillä on 4 päätuotealuetta: Kuljettimetsuojaseinät & kotelointiratkaisutlineaarijärjestelmät & laiterungot sekä räätälöidyt laitekokonaisuudet. 

Pyrimme hyödyntämään Movetecin koko tuoterepertuaarin ja tekemään mekaanisesti valmiita ratkaisuja. 

Miten Minitec-alumiiniprofiili eroaa kilpailijoistaan?

Minitec-alumiiniprofiilit ovat laadukasta saksalaista tekoa. Toimitusvarmuus on huippuluokkaa ja reklamaatioita tehdään todella vähän. Minitec on järjestelmänä myös erittäin monipuolinen.

Minitec-järjestelmän suunnittelu on erittäin onnistunut. Esimerkiksi kiinnitysratkaisut on pidetty yksinkertaisena ja kalliiden erikoisosien tarve on pieni. Kiinnityksissä selvitään todella pitkälle jo perus rautakauppapulteilla. Siinä on iso kustannussäästö verrattuna erikoiskiinnittimiin. 

Markkinoille on tullut Minitecin jäljitelmätuotteita, mutta ne eivät ole koskaan alkuperäisen veroisia. Jäljitelmän erottaa kyllä laadusta.

Entä miten alumiiniprofiilit eroavat muista materiaaleista?

Kilpaileva materiaali on teräs, johon verrattuna alumiini on todella paljon kevyempi, joustavampi ja modulaarisempi. Alumiiniprofiiliin voidaan lisätä helposti lisäosia ja ne ovat myös jälkikäteen helposti säädettävissä ja muokattavissa. Työn määrä on teräkseen verrattuna paljon pienempi. Teräs on materiaalina paljon halvempi, mutta tulee muina kuluina kalliimmaksi. Oikeanlaisella rakennesuunnittelulla myös profiilirungot saadaan kestämään korkeaa rasitusta.

Millaiseen käyttöön alumiiniprofiiliratkaisut soveltuvat parhaiten?

Alumiini on kevyt, joustava ja modulaarinen ja sen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Yhdistettynä Movetecin koko tuotetarjontaan pystymme valmistamaan mekaanisesti valmiita ratkaisuja todella monipuolisesti. 

Alumiiniprofiileista voi tehdä kaikkea mahdollista raskaan teollisuuden tarpeiden ja huonekalujen väliltä. Kun korona keväällä iski, syntyi myös Salon toimipisteellä uusi tuotealue: Alumiiniprofiileista valmistetut suojapleksit pisarasuojiksi. 

Miten ekologisuus on otettu huomioon uudella toimipisteellä?

Kiinnitimme uusissa tiloissa huomiota energiankulutukseen ja vaihdoimme lamput ledputkiin sekä asensimme ilmalämpöpumput lämmitys- ja viilennysjärjestelmäksi. Lisäksi katon aurinkopaneelit tuovat energiatehokkuutta ja säästöä kiinteistöön, kun saamme tarvittavan sähkön aurinkoenergiasta.

Minitec-alumiiniprofiilit ovat myös itsessään uusiokäytettävää materiaalia. 

Mitä tulevaisuuden tavoitteita teillä on?

Tulevaisuuden tavoitteena on tehdä yhä isompia projekteja. Kun ennen asiakas saattoi tilata yksittäisiä sahattuja profiileita ja irto-osia, nykyisin asiakkaat tilaavat yhä valmiimpia kokonaisuuksia. Kappaleenkäsittelyportaalien ja lineaarijärjestelmien suunnittelu- ja kokoonpanotyöt ovat meillä selvässä kasvussa. 


Sisäpuolen tilat ovat vielä työn alla, mutta tuotanto pyörii jo täysillä. 


Uusissa tiloissa on rutkasti enemmän varastotilaa.


Minitecin tilaukset ovat yhä kokonaisvaltaisempia toimituksia. 


Tiesitkö, että teemme myös omia teräksisiä energiansiirtoketjuja?

Tutustu Movetecin alumiiniprofiilijärjestelmiin tästä >>

Lue asiakastarina Trussmaticista, jonka tuotantolinjalla on hyödynnetty Minitec-alumiiniprofiiliratkaisua >>

 

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.