Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
Rakennustyömaan vuoksi vanha ajoreitti Turvalaaksonkujan kautta Vantaan toimistollemme on ajoittain estetty.  Uusi ajoreitti kulkee Katriinantien kautta --> Suokallionkuja --> Suokalliontie.
 

UUTTA! Profiilianturi OX200 mahdollistaa tuotantolinjan valvonnan helposti ja nopeasti

Baumerin uudet OX200-profiilianturit mahdollistavat tuotantolinjan valvonnan helposti ja nopeasti. Profiilianturilla on mahdollista tarkkailla kappaleiden muotoa ja valvoa niiden laatua monipuolisesti kappaleen pintaprofiilin perusteella.

Monipuolinen tarkkailu

Profiilianturin työkaluja ovat mm. kappaleen reunan ja reunan paikan seuranta sekä korkeuden, leveyden, kulman, halkaisijan ja korkeusaseman seuranta.

Tuotantolinjan kappaleiden tarkastus eri asennoissa on mahdollista sijainnin seurannan ansiosta. Toinen tärkeä hyöty on kappaleen reaaliaikainen visualisointi verkkokäyttöliittymässä. Anturin asetukset voidaan tarkistaa, säätää ja optimoida helposti.

Anturilla on mahdollista tehdä 7 mittaustoimintoa yhtäaikaisesti.

Helppo asennus ja kätevä käyttöliittymä

Profiilianturi on nopea asentaa, heti käyttövalmis ja säädettävissä integroidulla verkkoselainpohjaisella käyttöliittymällä ilman ulkoisia ohjelmistoja. POE (Power-over-Ethernet) -toiminto mahdollistaa anturin käytön Ethernet-kaapelin avulla ilman erillistä virransyöttöä.

Kaksi tuoteversiota

OX200-sarjasta on kaksi eri versiota. OXM200 on tuote, jossa on valmiit mittaustoiminnot. Versio OXP200 taas on vaihtoehto niille, jotka haluavat siirtää profiilin mittapisteen omaan sovellukseensa.

Lataa PDF tästä >>

Lue lisää >>

 

Yhteyshenkilöt:

Mika Laine, puh. 040 706 1774
Jukka Tirkkonen, puh. 0400 727 539

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.