Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
Rakennustyömaan vuoksi vanha ajoreitti Turvalaaksonkujan kautta Vantaan toimistollemme on ajoittain estetty.  Uusi ajoreitti kulkee Katriinantien kautta --> Suokallionkuja --> Suokalliontie.
 

Asiakasräätälöidyt sähkömoottorit Dietz motorenilta

 

Vaikka Dietz motoren on tunnettu korkeapainepuhaltimistaan, suurin osa sen tuotannosta on keskittynyt erikoisvalmisteisiin sähkömoottoreihin.

Moottorit on suunniteltu vaativia sovelluksia varten, kuten esimerkiksi pitkää käyttöikää vaativia kohteita, joissa vaaditaan dynaamista ohjausta, tavallista suurempia nopeuksia, tärinän sietoa tai matalaa melutasoa. Tyypillinen käyttökohde moottoreille on esimerkiksi testipenkit autoteollisuudessa.

Sähkömoottoreita löytyy 0,1 kW tehosta alkaen 200 kW asti ja kierroksia useamman kilowatin moottoreissa jopa 20,000 rpm asti. Muita muokattavia ominaisuuksia moottoreissa ovat esim. käämitykset, akseli sovelluksen mukaan, liittimet ja laipat.

Dietzin moottorit eivät ole ns. hyllytavaraa vaan moottorit optimoidaan aina sovelluksen mukaan. Jos teillä on sovellus, johon ei ole vielä löytynyt sopivaa moottoria, niin kysykää lisää asiantuntijoiltamme!

Lisätietoa täältä >>

 

 

 

 

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.