Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
Rakennustyömaan vuoksi vanha ajoreitti Turvalaaksonkujan kautta Vantaan toimistollemme on ajoittain estetty.  Uusi ajoreitti kulkee Katriinantien kautta --> Suokallionkuja --> Suokalliontie.
 

Uusi ratkaisu kohdennettuja verkkohyökkäyksiä vastaan: IPS-laite tunnistaa ja estää kyberhyökkäykset reaaliajassa

Moxan uuden sukupolven IEC-G102-BP-sarja suojaa teollisuuden kriittisiä resursseja IPS-toiminnolla ja whitelist -käytännöllä. Kun Security Dashboard Console (SDC) -hallintaohjelmaa käytetään yhdessä IECC-G102-BP sarjan kanssa, se parantaa suojauksen tasoa tarjoamalla näkymän keskitettyyn kriittisten laitteiden listaukseen, kehittyneellä verkkoanalyysillä sekä automaattisilla korjauspäivityksillä.

Keskitetty verkkoturvallisuuden hallinta ja paranneltu OT-näkyvyys

IEC-G102-BP sarja tunnistaa verkkoliikenteen ja antaa käyttäjälle näkyvyyden verkossa olevista laitteista ja yhteyksistä, mikä auttaa järjestelmänvalvojaa ja operaattoreita ymmärtämään nykyisen OT-järjestelmän tilaa. Hallintapaneelin avulla järjestelmänvalvojat tai operaattorit pystyvät tehokkaasti hallitsemaan ja seuraamaan tunkeilijoita ja estämään ne yhdestä paikasta. Tämä takaa helpon keinon laitteiden seurantaan ja käytäntö-, laiteohjelmisto- ja mallipäivitysten suorittamiseen.

Estää kohdennetut verkkohyökkäykset dynaamisesti

IEC-G102-BP-sarja on suunniteltu suojaamaan tehtäväkriittisiä resursseja OT-verkon reunalla. Se analysoi verkkoliikennettä hiljaisesti taustalla sekä seuraa ja hallitsee tarkasti verkkotoimintojen käyttäytymistä. IPS-laitteet tarjoavat sekä "Seuranta" - että "Suojaa" -tilat helpottamaan erilaisia OT-skenaarioita. Seurantatila antaa järjestelmänvalvojalle täydellisen näkyvyyden kyberuhkatoiminnoista. Hätätilanteessa järjestelmänvalvojat voivat helposti siirtyä Suojaa-tilaan, estääkseen haitalliset toiminnot.

Teollisten protokollien hallintarekisteri kriittisille resursseille

Kehittynyttä DPI (Deep Packet Inspection) -tekniikkaa hyödyntävä IEC-G102-BP-sarja on varustettu teollisuusprotokollatietoisuudella, joka mahdollistaa kontrollereiden ja järjestelmien ohjausliikenteen hallinnan. DPI filtteri voidaan aktivoida suodattamaan yleisimpiä teollisuuden ohjausjärjestelmäprotokollia kuten Modbus, CIP, Profinet, S7COMM jne. DPI:n avulla voidaan havaita sekä estää verkkoliikenteessä tapahtuvia muutoksia tai ei-toivottua toimintaa.

Virtuaalinen korjauspäivitys ja älykäs uhkasuojaus

Korjauspäivitykset vähentävät merkittävästi järjestelmien altistumista kyberuhkille. Korjauspäivitys on kuitenkin edelleen kriittinen haaste OT-ympäristössä, koska teollisilla sovelluksilla ei ole varaa keskeyttää toimintoja korjaustiedostojen asentamisen ajaksi. Virtuaalinen korjaustekniikka auttaa täydentämään olemassa olevia korjaustiedostojen hallintaprosesseja suojaamalla tunnettuja ja tuntemattomia haavoittuvuuksia. Virtuaalinen korjaustiedosto toimii hätäturvatyökaluna ilman agentteja, jota teollisuuden järjestelmänvalvojat ja -operaattorit voivat käyttää korjaamaan OT-laitteiden haavoittuvuuksia nopeasti. IEC-G102-BP-sarja tarjoaa edistyksellisen suojauksen uhkia vastaan ajantasaisella uhkatutkallaan ja suojaa järjestelmiä tiedostamattomilta ja nollapäivien uhilta.

Tärkeimmät ominaisuudet:

DPI (Deep Packet Inspection) yleisimpiin teollisuuden käyttämiin protokolliin
Bump-in-the-wire. IPS-laitteen asennus ei vaadi konfigurointia muilta verkkolaitteilta
Bypass Lan varmistaa vikatilanteessa keskeytyksettömän liikennöinnin verkossa

  

 

Yhteyshenkilöt:

Antti Laukkanen, puh. 040 664 6313
Antti Lehtosalo, puh. 050 331 7130

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.