Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
Rakennustyömaan vuoksi vanha ajoreitti Turvalaaksonkujan kautta Vantaan toimistollemme on ajoittain estetty.  Uusi ajoreitti kulkee Katriinantien kautta --> Suokallionkuja --> Suokalliontie.
 

UUTTA! Harjattomat DC-servomoottorit integroidulla nopeussäätimellä

Faulhaberin uusissa servokäytöissä yhdistyvät harjattomien DC-servomoottorien edut ja integroitu ohjauselektroniikka kompaktilla tavalla. Integroitu ohjauselektroniikka pidentää moottorin runkoa vain 6.2 mm.

Koska moottori on yhteensopiva monenlaisten tarkkuusvaihteiden kanssa, se sopii käytettäväksi monissa sovelluksissa kuten pumpuissa, kannettavissa laitteissa, laitevalmistuksessa tai laboratorio- ja teollisuusautomaatiossa.

Tehdasasetukset yhdessä Motion Manager -sovelluksen kanssa mahdollistavat järjestelmän nopean ja helpon käyttöönoton.

Moottorien suuri napamäärä takaa laajan nopeusalueen myös digitaalisilla Hall-antureilla. Integroitu virranrajoitus suojaa moottoria ylikuormitukselta ja estää sen mahdollisen rikkoutumisen. BXT H -moottorit yhdessä integroidun nopeusohjaimen kanssa ovat ihanteellinen ratkaisu sovelluksiin, joissa tarvitaan tarkkaa nopeussäätöä mahdollisimman pienissä tiloissa, ja joissa tarvitaan myös suuria vääntömomentteja.

Lue lisää >>

 

faulhaber
 

 

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.