Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
Rakennustyömaan vuoksi vanha ajoreitti Turvalaaksonkujan kautta Vantaan toimistollemme on ajoittain estetty.  Uusi ajoreitti kulkee Katriinantien kautta --> Suokallionkuja --> Suokalliontie.
 

Koronaviruksen (COVID-19) vaikutukset toimintaamme ja toimituksiin

Päivitetty 14.4.2020

Koronaviruksen (COVID-19) aiheuttama pandemia on johtanut tiukentuneisiin viranomaissäädöksiin, jotka vaikuttavat myös Movetecin toimintaan ja toimituksiin.

Henkilöstömme sekä asiakkaidemme terveys ja turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Palvelemme asiakkaitamme edelleen tuttuun malliin, mutta suosimme tällä hetkellä etätyötä sekä -tapaamisia fyysisten kanssakäymisten sijaan.

Palvelemme asiakkaitamme edelleen normaalisti sekä myynnin, tuotannon että varaston osalta. Suurin osa toimittajistamme on ilmoittanut tuotantonsa jatkuvan entiseen malliin. Tiukentuneet viranomaissäädökset ovat kuitenkin johtaneet pidentyneisiin toimitusaikoihin, sekä myös väliaikaisiin tuotannon keskeytyksiin osassa tehtaita Italiassa ja Ranskassa.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja tiedotamme tilausten toimitusaikamuutoksista parhaan kykymme mukaan.

Varastosta tuotteita ilman pitkiä toimitusaikoja

Laaja varastomme takaa tuotteidemme hyvän saatavuuden kriisin aikanakin. Varastotuotteiden saatavuuden sekä korvaavien tuotteiden saannin voit tarkistaa myyntitiimiltämme soittamalla numeroon 09 525 9230. Asiantuntijoidemme suorat yhteystiedot löydät täältä >>

 

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.