Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
Rakennustyömaan vuoksi vanha ajoreitti Turvalaaksonkujan kautta Vantaan toimistollemme on ajoittain estetty.  Uusi ajoreitti kulkee Katriinantien kautta --> Suokallionkuja --> Suokalliontie.
 

UUTTA! Patliten laadukkaat ja pitkäikäiset merkkivalomallit hälyttävät valolla, liikkeellä ja äänellä

Movetec on tuonut markkinoille Patliten uudet merkkivalomallit SL, SK ja SF. Näiden LED-valot ovat erittäin kirkkaita, pitkäikäisiä (yli 100 000 h) ja hyvin tärinää kestäviä (4.5 G). 

Pyörivä versio SK on varustettu harjattomilla moottoreille, joiden toimintaikä on yli 20 000 tuntia. Mallista ja asennustavasta riippuen suojausluokka on jopa IP66 ja toimintoina jatkuva valo, vilkku, pyörivä liike tai valopulssi sekä äänimerkki (88 dB).

Tyypillisiä käyttökohteita ovat paikat, joissa tarvitaan hälytys tai huomiovaloa, kuten mm. trukit, nosturit ja portit.

 

Patlitella on myös kattava valikoima verkko/väylätoimisia sekä langattomalla tiedonsiirrolla toimivia signaalivalotorneja ja uusi edistyksellinen IO-Link merkkivalo.

 

IO-Link toiminto löytyy mm. NE-IL merkkivaloista. IO-Link version NE-ILTB-M merkkivalolla on mahdollista toteuttaa myös tapahtuman kuittaus siinä olevalla kosketusanturilla. Lisäksi NE-ILXB-M signaalivalo on mahdollista varustaa analogisella syötöllä (4-20 mA). 

Käyttökohteita on esimerkiksi pakkausmateriaalin rullasta vähentymisen havainnoiminen. Kun rullan paksuutta mittaavan etäisyysanturin analogisen signaalin arvo kasvaa, niin merkkivalon väri muuttuu vihreästä ensin keltaiseen ja lopulta punaiseen sekä merkkiääneen. 

Käyttökohteena voisi yhtä hyvin olla nesteiden virtausnopeuden tai pinnankorkeuden visuaalinen havainnointi operaattoreille. 

 

Kattavasta LR6-sarjasta löytyy mm. USB 2.0 -väylään yhdellä kaapelilla kytkettävä ohjelmoitava (DLL) 1-5 värin ja äänimerkin omaava signaalitorni. Käyttökohteita ovat mm. itsepalveluautomaatit ja kohteet, joihin ei haluta tai voida asentaa logiikkaa/PLC. LR6-sarjasta on myös IO-Link versio ja tavalliset signaalivalotornit. 

LA6-signaalivalotornista on olemassa malli LA6-POE, joka tarvitsee vain yhden kaapelin, koska myös virta voidaaan syöttää Ethernet-kaapelin kautta. LA6-signaalivalotornin avulla on mahdollista tehdä visuaalisia toimintoja kuten säiliön pinnan korkeuden monitorointia, aikaan perustuvaa värien muuttumista ja saman toiminnon näyttämistä useammassa paikassa samanaikaisesti. 

 

 

Psst..! Patliten uusiin merkkivalomalleihin pääset tutustumaan SähköTeleValoAv 2020 -messuilla Jyväskylän paviljongissa 5.-7.2. osastollamme C 309. Tervetuloa!

Rekisteröidy tapahtumaan maksutta tästä linkistä, koodilla UJSRER >>

 

patlite

Yhteyshenkilöt:

Mika Laine, puh. 040 706 1774
Jukka Tirkkonen, puh. 0400 727 359 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.