Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
Rakennustyömaan vuoksi vanha ajoreitti Turvalaaksonkujan kautta Vantaan toimistollemme on ajoittain estetty.  Uusi ajoreitti kulkee Katriinantien kautta --> Suokallionkuja --> Suokalliontie.
 

UUTTA! Keyencen kuituanturisarja ja nesteiden virtausanturi vievät mittauksen uudelle tasolle

Keyencen uusin kuituanturisarja FS-N40 on erittäin suorituskykyinen ja visuaalinen

Enää ei tarvitse tarkastella kuituvahvistimen näyttöä saadakseen tietoa sen toiminnasta. Kuitupäiden vihreä merkkivalo kertoo toimivuudesta visuaalisesti. Tästä on etua mekaanisen asennuksen, testauksen sekä itse käytön aikana. Kuituvahvistimen OLED-näytöltä voi lukea selkeät tiedot ja tulokset. Kaikki tämä tekee havainnoinnista entistäkin helpompaa.

Vahvistimen kuidulle välittyvä valo on optisesti entistäkin paremmin suunniteltu saavuttamaan selkeästi suuremmat toimintaetäisyydet. Myös vahvistimen elektroniikka on kehittynyt huomattavan paljon, jonka vuoksi havaintoaikaa on voitu lyhentää 23 µs asti.

Kuituvahvistimet on mahdollista kytkeä toisiinsa kiinni, minkä ansiosta virran syöttö voidaan halutessa tehdä vain yhden yksikön kautta. Kuituvahvistimet on myös mahdollista liittää monipuolisesti eri tiedonsiirtoväyliin.

Lue lisää (PDF).

 

Uusi nesteiden virtausanturi FD-Q on erittäin helppo asentaa ja ottaa käyttöön

Anturi asennetaan suoraan putken päälle tulevaan kiinnikkeeseen. Putkeen ei tarvitse tehdä muutostöitä tai katkaisua. Anturimallit sopivat putkille, joiden halkaisijat ovat ¼ - 2 tuuman väliltä.

Virtausanturin mittaus perustuu nesteen liikkeen määrittämiseen ultraäänisignaalilla. Signaalin kaksisuuntainen lähetys ja vastaanotto eliminoi tehokkaasti häiriötekijät, kuten kiintoainepartikkelien vaikutuksen mittaukseen.

Virtausanturin käyttö on yhtä yksinkertaista kuin asennus - selkeästä valikosta valitaan vain hälytysrajat sekä toiminta- ja tiedonsiirtotavat. Lisäksi anturi on mahdollista liittää useaan tiedonsiirtoväylään erillisellä MU-N-moduulilla.

Lue lisää (PDF).

 

Yhteyshenkilöt:

Mika Laine, puh. 040 706 1774
Jukka Tirkkonen, puh. 0400 727 359

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.