Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
 

Käännä raakadata hyödylliseksi tiedoksi IIoT-yhdyskäytävän avulla

Kolme vaihetta kohti nopeampaa IIoT-kehitystä

Jotta IIoT:n hyödyt sovelluksellesi ovat mahdollisimman kattavat, on tärkeää, että oikeat tiedot toimitetaan oikeaan aikaan. Tämä vaatii mahdollisimman helppoa, nopeaa ja turvallista kommunikaatioratkaisua, sekä tehokasta tiedonkeruuta ja -käsittelyä.

Helppo ja nopea tiedonhankinta

IIoT-kehitystä nopeuttaa IIoT-yhdyskäytävä, jossa on sisäänrakennetut kenttäväyläperusteiset liitännät, protokollat ja tiedonkeruumenetelmät. Yhdyskäytävä vähentää ylimääräisiä kustannuksia ja poistaa tarpeen ylimääräisille OT-liitäntäratkaisuille. Yleisimmin käytetty kenttäväyläliitäntä on sarjaportti ja tag-pohjainen tiedonkeruu Modbus-protokollan kanssa. Tämän yhdistelmän sisältävät IIoT-yhdyskäytävät pystyvät keräämään lukuisia tietoja eri sijanneista.
                

Tehokas tietojen kirjaaminen ja käsittely

Käyttövalmiit tietojenkäsittelyliitännät säästävät aikaa ja vaivaa valtavien raakatietojen järjestelemiseltä.
Nykyaikaisilla sovellusohjelmointirajapinnoilla (API) mahdollistetaan joustava ja räätälöity sovelluskehitys muuntamalla raakatiedot hyödylliseksi informaatioksi BIG-data analysointia varten tai nopeaan informointiin kentällä.
              

Helppo ja turvallinen tiedonsiirto


Pilvipalveluun yhdistäminen turvallisesti Internetin kautta on ensisijaisen tärkeää. IIoT-yhteyskäytävältä vaaditaan Ethernet- tai mobiiliyhteyttä verkkoyhteyden muodostamiseen ja tukea laajasti käytössä olevalle IT-protokollalle, kuten MQTT. Lisäksi tärkeässä roolissa on tietoturvallisen yhteyden muodostaminen, jotta vältetään mahdolliset ei-toivotut yhteydet. Yhteensopivuus pilvipalvelujen tarjoajien kanssa helpottaa tietojen siirtämistä pilvialustaan.
             

 

Lue lisää Moxan IIoT-yhdyskäytävistä täältä.

 

moxalogo

 

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.