Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
 

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme toukokuun monille eri messuille!

     

Teollisuuden tehokkaimmat ratkaisut ovat toukokuussa tapetilla, kun olemme mukana kolmille eri messuilla: Pohjoinen Teollisuus -messuilla Oulussa, sekä Pactec ja Advanced Engineering -messuilla Helsingin messukeskuksessa.

Pohjoinen Teollisuus 23.-24.5.

Pohjoinen Teollisuus on Pohjois-Suomen suurin teollisuustapahtuma. Osastollamme on tänä vuonna esillä mm. Koneturvatuotteet (RFID Sähkölukot ja anturit, turvareleet, turvavaloverhot ja skannerit, köysihätäpysäyttimet), Yaskawan ja Hiwinin servokäytöt, pienmoottorit, planeettavaihteet, akselikytkimet ja momentinrajoittimet. Löydät meidät osastolta 659!
 
Lataa ilmainen pääsylippu täältä.
 
PacTec 29.-31.5.

PacTec on pakkaus- ja materiaalinkäsittelyalan suurtapahtuma. Tule tutustumaan tarjoamiimme ratkaisuihin, kuten Lloyd vetokoneeseen, Keyence konenäköön ja Piab alipainetekniikkaan.
Osastollamme pääset näkemään mm. miten eri materiaalit reagoivat materiaalintestauslaitteen käsittelyssä.

Tervetuloa, nähdään osastolla 6n9!

Rekisteröidy tapahtumaan täältä.

Advanced Engineering 29.-30.5.

Kansainvälisen Advanced Engineering -konseptin tapahtuma järjestetään toukokuussa jo toista kertaa Suomessa. Advanced Engineering -messut on kohdistettu nimensä mukaisesti teollisuusteknologian edelläkävijöille. Mikäli olet kiinnostunut konenäöstä, mittauslaitteista, optisista mikrometreistä tai teollisuuden pilvi- ja IoT-ratkaisuista, tule tapaamaan asiantuntijoitamme osastolle 3f26.

Psst! Ethän missaa teollisuus-IT:n erityisasiantuntijamme Pasi Huuppolan puheenvuoroa aiheesta ”IIoT – Cloud Connectivity”, tiistaina 29.5. klo 15:15-15:45. Be there or be square!

Klikkaa tästä ja rekisteröidy tapahtumaan maksutta!

 

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.