Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
 

Industry 4.0 - Älykäs laitteiden yhdistäminen tehtaissa

Tuotantotehokkuuden lisäämiseksi ja järjestelmien seisokkien lyhentämiseksi, älykkäät tehtaat perustuvat Industry 4.0 -teknologiaan, joka liittää anturit ja muut laitteet tiedonkeräämistä ja analysointia sekä ohjausta varten. Tietojen tarkkuus on keskeinen tekijä älykkään tehtaan tavoitteiden saavuttamisessa, ja se edellyttää luotettavaa sekä turvallista datayhteyttä ja tiedonkeruu infrastruktuuria.

Älykkään tehdasratkaisun on täytettävä neljä ehtoa:

1. Kyky muodostaa yhteys kaikkiin laitteisiin, mukaan lukien ne, jotka eivät ole olleet osa perinteistä tehdasarkkitehtuuria
2. Protokolla yhteensopivuus eri laitteiden kanssa
3. Maksimaalinen suoja kyberhyökkäyksiä vastaan
4. Arkkitehtuuri, joka maksimoi kokonaisvaltaisen laitetehokkuuden (OEE)

Avaimet älykkääseen tehtaaseen

Jotta Industry 4.0 -liike toteutuisi, on lukuisten laitteiden, jotka käyttävät erilaisia viestintätekniikoita ja protokollia, toimittava synergiassa toistensa kanssa. Moxan älykäs tehdasratkaisu on suunniteltu tarjoamaan sinulle helppokäyttöinen arkkitehtuuri, joka pohjautuu tasaiseen tietovirtaan laitetasolta tietotasolle. Tämä tekee tietojen keruun ja analysoinnin helpoksi ja turvalliseksi.

  • Eri liitettyjen laitteiden yhdistäminen
  • Protokolla yhteensopivuus
  • Kyberturvallisuus
  • Kokonaisvaltainen laitetehokkuus (OEE)

Koska vanhoja kenttälaitteita ei useimmiten ole yhdistetty runkoverkkoon, järjestelmänvalvojien on ylläpidettävä niitä manuaalisesti. Tämä tekee järjestelmän ylläpidosta kallista ja vaikeaa. Moxan kokonaisvaltainen ratkaisu, joka sisältää etä-I/O:n, teollisuuden Ethernet-kytkimet ja langattomat laitteet, takaa kaikkien laitteiden kytkemisen ja seuraamisen niiden erilaisista tiedonsiirtotarpeista huolimatta.

Yleisimmät ongelmat tehdaslaitteiden yhdistämisessä

Kuinka seurata vanhojen laitteiden tilaa?
IoLogik-sarja I/O tarjoaa erilaisia liityntätapoja, kuten RS-485, Ethernet, WiFi ja LTE, ja erilaisia I/O-tuloja kuten DI, DO, AI, AO, RTD ja TC:n, jotka mahdollistavat reaaliaikaiset laitetiedot myös vanhoista laitteista.

Kuinka välttää langattoman viestinnän seisokkeja mobiililaitteissa ja liikkuvissa osissa?
Langaton tiedonsiirto voi keskeytyä pääasiassa Wi-Fi-protokollan pitkien kättelyaikojen aikana yhteyspisteiden ja/tai langattoman verkon esteenä olevien rakenteiden takia. Moxan Turbo Roaming -teknologia yhdessä MIMO-antennien kanssa lyhentää kanavavaihdon aikaa millisekuntitasolle, ja tarjoaa katkeamattomia yhteyksiä monissa sisä- ja ulkotiloissa.

Kuinka optimoida langaton suorituskyky tehtaalla?
AeroMag-teknologia tekee langattoman konfiguroinnista helppoa, turvallista ja virheetöntä. Lisäksi se varmistaa automaattisesti, että parhaat käytettävissä olevat kanavat hyödynnetään optimaaliseen langattomaan suorituskykyyn.

White Paper täältä >>

Lisätietoa täältä >>

 

 

moxalogo

 

 

 

 

© Movetec 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®