Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
 

Tiedonkeruujärjestelmät

tiedonkeruujarjestelmat

Brüel & Kjær:in (B&K) tiedonkeruujärjestelmät kattavat valtavan määrän erilaisia tarpeita sekä tiedonkeruulaitteiden, että mittaus- ja analyysiohjelmistojen osalta. Laitteiden modulaarisuus takaa suuren määrän erilaisia laitteistokokoonpanoja eri tilanteisiin ja erilaisille mittaussuureille. Antureina – mallista riippuen - voidaan käyttää mikrofoneja, kiihtyvyysantureita, pyörrevirta-antureita, venymäliuskoja, takometrejä ja muita jännitelähdöllä varustettuja antureita. Seuraavassa lyhyt katsaus eri laitteistoihin:

Photon+ -tuotepaketti

Kannettava, helppokäyttöinen, 2…4 –kanavainen laitteisto ja PC-ohjelmisto

tiedonkeruujarjestelmat01

Photon+ on perustason analysaattori reaaliaikaiseen mittaukseen ja analysointiin, aikasignaalin tallennukseen, sekä mittausdatan jälkianalyysiin. Toisin kuin muissa ratkaisuissamme, tämä laitteisto ei ole laajennettavissa kanavamäärän tai ohjelmistojen osalta. Laitteisto soveltuu parhaiten FFT- ja Order –analyysiin 2…4:llä tulokanavalla +  yhdellä takometritulolla.


Sonoscout -tuotepaketti

iPad-pohjainen nopeakäyttöinen laitteisto signaalin tallennukseen ja mittauksen validointiin

tiedonkeruujarjestelmat02

Sonoscout on käyttäjäystävällinen laitteisto ajoneuvoteollisuuden signaalintallennukseen, ja se kuuluu osana B&K:n PULSE LAN-XI -malliston huipputuotteiden valikoimaan. Voit tallentaa mittauksen iPAD:ille tai SD-muistikortille, ja sen jälkeen siirtää tiedostot PC:lle tarkasteltavaksi, vertailtavaksi ja raportoitavaksi. Voit valita käyttöösi jopa 12 tulokanavaa.


PULSE -tiedonkeruujärjestelmät

BK Connect PC-pohjaiset mittaus- ja analyysiohjelmistot, sekä LAN-XI -tiedonkeruulaitteet

tiedonkeruujarjestelmat03

Nämä intuitiiviset PULSE –tiedonkeruujärjestelmät varustettuna BK Connect -analyysiohjelmistoilla tarjoavat reaaliaikaista analysointia, signaalin tallennusta, datan jälkianalyysiä ja useita erikoissovelluksia eri tarkoituksiin. Kaikilla BK Connect -ohjelmistoilla voidaan helposti tutkia mittausdataa, verrata signaaleja tai tuloksia, hallita tiedostoja, ja tuottaa mittausraportteja käyttäen toimisto-ohjelmistoja. Ominaisuuksiin kuuluu myös kustomointi ja automaattiset toiminnot, ja mukana tulevat kattavat Help-tiedostot ja opetusvideot.

PULSE-tiedonkeruulaitteistoilla voidaan tarjota erilaisia kokoonpanoja erilaisiin mittaustarpeisiinne. Ota yhteyttä ja kerro meille mittaustarpeistanne, niin kerromme lisää.

bk

Yhteyshenkilö:

Markku Katajakoski, puh. 0400 446 169

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Movetec 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®