Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
 

Kokonaisvaltainen ratkaisu melumittaukseen - UUTUUS 2019!

B&K:n uusi 2245 – luokan 1 äänitasomittari – on kokonaisvaltainen ratkaisu melumittaukseen. Vaikka laitetta voi käyttää luotettavana mittarina yksinkin, se toimii saumattomasti yhdessä myös melumittaukselle erityisesti luotujen sovellusten kanssa mobiilissa ja PC:llä tuoden täysin uuden ulottuvuuden tehokkuudelle ja hallinnalle. Tarkka mittaus, tulosten analysointi ja dokumentointi eivät koskaan ole olleet näin helppoa.

 

Moderni ulkoasu ja käyttöliittymä

Tehty helppokäyttöiseksi

Toteutettu vain seitsemällä painikkeella ja kirkkaalla, selkeällä näytöllä. B&K 2245 -äänitasomittarin käyttö on poikkeuksellisen helppoa ja miellyttävää.

Tehty kestäväksi

Lujasta kumimaisesta kotelosta saa hyvän ja varman otteen, ja laitteen pöly- ja vesitiiviys on IP-55:n mukainen.

Tehty helpommaksi

B&K 2245 -äänitasomittarit ovat suunniteltu erityisesti työtehtävän mukaan, ja ne toimivat saumattomasti yhteen intuitiivisten ja tehtäväkohtaisten mobiilisovellusten ja PC-sovellusten kanssa.

Tehty älykkäämmäksi

Optiona saatava älykäs telakointiasema hoitaa pikalatauksen lisäksi myös automaattisen mittausdatan siirron tietoverkkoon mittausten raportointia ja analyysiä varten.

Tehty nopeammaksi

PC-ohjelma on helposti asennettava ja helppokäyttöinen. Mittausdatan siirto tietokoneelle on nopeaa ja helppoa ja se tallentuu kätevästi helppoa raportointia ja analyysiä silmällä pitäen. Ohjelmiston rakenne tukee työtehtävää ja helpottaa työskentelyä.

 

Räätälöity tehtävän mukaan - 4 eri mallia (luokka 1)

B&K 2245-N, äänitasomittari peruskäyttöön

Tämä edullisin malli on tarkoitettu peruskäyttöön laajakaistaisten meluparametrien, kuten LAeq kartoittamiseksi eri tilanteissa. Mittaria voi käyttää suoraan näppäimistöltä tai mukana tulevan Noise Patrol -mobiilisovelluksen kautta. Mittari on nopea- ja helppokäyttöinen ja tarjoaa 14 tunnin käyttöajan yhdellä latauksella. Mittarista löytyy valmiina WiFi ja GPS. Noise Patrol -mobiilisovelluksella voit hallita ja seurata meneillään olevaa mittausta, sekä lisätä helposti tietoa mittaustilanteesta, kuten liittää valokuvia, tekstiä, äänikommentteja tai videoita täydentämään aineistoa. Mittari voi sijaita erillään, eikä mittaus häiriinny, kun mittausta seurataan matkapuhelimen kautta. Mittauksen jälkeen tulokset ja lisätiedot voi helposti siirtää tietokoneelle, jossa Noise Patrol PC-ohjelmalla voit helposti tutkia mittaustuloksia ja laatia mittausraportin.

 

Kuvassa koko ratkaisu: 2245-N ja Noise Patrol -sovellus sekä matkapuhelimelle että PC:lle.

Lataa datalehti (PDF).

B&K 2245-E, äänitasomittari ympäristömelun mittaamiseen

Tämä malli on räätälöity ratkaisu ympäristömelumittauksiin, kuten melupäästöjen valvontaan, meluvalituksien verifiointiin, taustamelutasojen mittaukseen projektien aloitusvaiheessa, sekä rakennustyömaiden, tehtaiden, kaivosten, liikenteen ja yleisötapahtumien melun valvontaan/hallintaan. Mittarissa on valmiina melunvalvontaan ja seurantaan sopiva Loggaus-ohjelmisto, sekä taajuusanalyysi 1/1- ja 1/3-oktaavikaistoittain. Mittari pystyy tallentamaan melusignaalia 24-bitin resoluutiolla MP3-tallenteeksi. B&K 2245-E -mittari Enviro Noise Partner -mobiilisovelluksella on valmis ratkaisu ympäristömelukartoituksiin. Se tallentaa helposti kaikki tarvittavat mittaustulokset, statistiikan ja taajuusanalyysin. Voit helposti liittää mukaan kuvia, tekstiä, äänikommentteja sekä videoklippejä. Mittauksen jälkeen voit helposti prosessoida kaiken Enviro Noise Partner PC-sovelluksella, ja raportoida eteenpäin eri sidosryhmille.

 


Kuvassa koko ratkaisu: 2245-E ja Enviro Noise Patrol -sovellus sekä matkapuhelimelle että PC:lle.

Lataa datalehti (PDF).

 
B&K 2245-W, äänitasomittari työpaikkamelun mittaamiseen

Tämä malli on tarkoitettu työpaikkamelun ja meluannoksen mittaamiseen ja analysointiin. Mittari soveltuu sekä työterveyshuollon henkilökunnalle, että viranomaiskäyttöön ja konsulttiyrityksille. Mittarissa on automaattiasetukset ISO 9612:n mukaiselle mittaukselle. Laajan melumittauksen lisäksi mittarissa on mukana taajuusanalyysi 1/1- ja 1/3-oktaavikaistoittain, jonka avulla voidaan arvioida kuulosuojainten tarvetta työympäristössä. Mittaamisen, mittauskohteiden nimeämisen ja oheistietojen liittämisen apuna toimii Work Noise Patrol -mobiilisovellus, jossa on ohjeistettu työmenetelmä melukartoituksen tekemiseen ja meluannoksen laskemiseen. Työpäivän päätteeksi voit helposti siirtää mittaustulokset tälle sovellukselle räätälöityyn Work Noise Patrol PC-ohjelmistoon arkistointia, raportointia ja tulosten jakamista varten.

 


Kuvassa koko ratkaisu: 2245-W ja Work Noise Patrol -sovellus sekä matkapuhelimelle että PC:lle.

Lataa datalehti (PDF).

 B&K 2245-X, äänitasomittari ajoneuvojen melupäästöjen mittaamiseen

Tässä malli on tarkoitettu erilaisten ajoneuvojen melupäästöjen mittaamiseen. Se soveltuu mm. autokorjaamoiden, moottoriurheilukeskusten ja poliisin käyttöön. Mittari on hyvin suojattu pöly- ja vesitiiviyden ollessa IP55-mukainen. 14 tunnin käyttöaika yhdellä latauksella riittää useimpiin tilanteisiin. Mittausasetukset voidaan lukita mittausvirheiden välttämiseksi. Mittausta voidaan hallita kätevästi Exhaust Noise Patrol -mobiilisovelluksella ajoneuvon sisältä kuljettajan paikalta, jolloin moottorin kierrosluku voidaan helposti asettaa oikeaksi. Sovellukseen on valmiiksi räätälöitynä ko. mittaukseen tarvittavat asetukset ja testirutiini. Sovelluksen avulla on helppoa tallentaa myös ajoneuvon tiedot ja valokuva mittaustulosten mukaan ja raportointia täydentämään. Myös tälle mallille löytyy räätälöity Exhaust Noise Patrol PC-ohjelma, jolla voidaan arkistoida, raportoida ja välittää tietoa eteenpäin eri osapuolille.

 


Kuvassa koko ratkaisu: 2245-X ja Exhaust Noise Patrol -sovellus sekä matkapuhelimelle että PC:lle.

Lataa datalehti (PDF).

Sovelluskuvat:


Äänitasomittari perusmittauksiin; valitse 2245-N


Äänitasomittari ympäristömelun mittaukseen; valitse 2245-E


Äänitasomittari työpaikkamelun mittaamiseen; valitse 2245-W


Äänitasomittari ajoneuvojen melupäästöjen mittaamiseen; valitse 2245-X

 

bk

 

© Movetec 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®