Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
Rakennustyömaan vuoksi vanha ajoreitti Turvalaaksonkujan kautta Vantaan toimistollemme on ajoittain estetty.  Uusi ajoreitti kulkee Katriinantien kautta --> Suokallionkuja --> Suokalliontie.
 

LEANTECHNIK-lineaarijärjestelmä

Leantechnik on innovatiivinen ja ainutlaatuinen järjestelmä, jossa yhdistyy monen ratkaisun parhaat puolet. Joustava modulaarinen järjestelmä sisältää integroidun hammaspyörän sekä -tangon. Lineaarijohteita on saatavana kahtena versiona, joko rullajohteella tai johdeakselilla. Yksiköt voidaan synkronoida sähköisen, hydraulisen tai pneumaattisen käyttölaitteen kanssa, sovelluksesta riippuen.

Liikkeiden synkronointimahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Järjestelmiä voidaan käyttää sekä autoteollisuuden vaativissa nosto- ja materiaalinkäsittelysovelluksissa, että vaativassa kappaleen käsittelyssä ja paikoituksessa.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat tuotantolinjat, joissa on suuret nopeudet, korkea toistotaajuus, synkronoidut liikkeet ja korkeat vaatimukset komponenttien kestoiälle, jotka on lisäksi helppo huoltaa ja ylläpitää.

SL – Sarja pyöräakselihammastangolla

SL-sarjan perustana on pyöreä hammastettu johdeakseli. Akseli on varustettu liukulaakereilla, ollen näin kustannustehokkain vaihtoehto. Sarjasta on saatavilla viisi kokoa; 5.m, 5.0, 5.1, 5.2, 5.3 ja 5.5. Maksimivoimat ovat välillä 300-25 000 N. Hammastankojen moduulikoot ovat M1 ja M2,5, hammaspyörien hammasluvut z = 12 - 96.

SL-mallia saadaan myös kahdella pyöröhammastangolla, jolloin pystytään tekemään vasen-/oikeakätisiä liikkeitä samanaikaisesti yhteen suuntaan pyörittämällä.

Lue lisää >>

Lifgo – Sarja rullajohdehammastangolla

       

Lifgo-sarjan perustana on hammastettu profiilirullajohde. Rullajohteen ansiosta runko on erittäin tukeva ja kestää isoja voimia. Sarjasta on saatavilla neljää eri kokoa; 5.0, 5.1, 5.2, 5.3 ja 5.4. Maksimivoimat ovat välillä 2 000-25 000 N. Hammastankojen moduulikoot ovat M1 ja M2,5, hammaspyörien jakohalkaisijat 20-80 mm. Nopeus on jopa 3,0 m/s, 5G:n kiihtyvyydellä, hyötysuhde on 0,92.

Lifgo-mallia saadaan myös kahdella rullajohdehammastangolla, jolloin pystytään tekemään vasen-/oikeakätisiä liikkeitä samanaikaisesti yhteen suuntaan pyörittämällä. Saatavilla on myös vinohammasvaihtoehtoja. Optiona myös hammaspyörän välyksen säätö tarkkoihin sovelluksiin.

Yksikön kansi voidaan poistaa, jolloin johdehammastanko saadaan kiinnityskierteillä varustettuna ja johdekisko voidaan asentaa runkoon kiinni ja runkoelementti liikkuu.

Lue lisää >>

Leantranspo – Valmiit järjestelmät

Valmistaja pystyy toimittamaan myös hyvin monipuolisia ja laadukkaita kokonaisuuksia, jotka perustuvat Leantechnikin tuotteisiin.

Lue lisää >>

Lisälaitteet ja optiot

Toimilaitteet voidaan toimittaa sellaisenaan, tai varustettuna hyvin kattavalla valikoimalla lisävarusteita. Saatavilla on vaihteet, väliakselit, kytkimet, suojapalkeet ja erilaiset laipat vaihteille tai moottorikäytöille. Toimituksen sisältö voi olla myös täysin asennusvalmis kokonaisuus.

 

Yhteyshenkilöt:

Jere Korhonen, puh. 040 553 2880
Toni Salin,
 puh. 0400 727 311

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.