Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
 

Teollisuus IT:n koulutukset

Movetec tarjoaa Moxa Technical College -sertifioituja koulutuksia ainoana Suomessa. Kurssit koostuvat luennoista ja Moxan tuotteilla tehtävistä hands-on osuuksista sekä Moxan verkkokokeesta. Kaikille osallistujille jaetaan sertifikaatti suoritetusta kurssista. Kouluttajamme ovat alalla aktiivisesti toimivia asiantuntijoita, joilla on aina käytössään päämiehen viimeisin tieto aihealueeseen liittyen.

Koulutusten luento osuus toteutetaan pääsääntöisesti suomeksi ja kurssimateriaali sekä verkkokoe englanniksi. Tarjoamme asiakkaillemme myös räätälöityjä koulutuksia – Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi niin teemme sinulle koulutuksesta tarjouksen.

Lisätietoja: http://pages.moxa.com/Moxa_Technical_College.html

Koulutukset

MOXA IES-F1 - Industrial Ethernet Foundations

Kurssin kuvaus: Teolliset Ethernetin perusteet; Ethernet-verkkojen, TCP / IP-protokollan ja siihen liittyvien tekniikoiden tietojen päivittäminen. Kurssi koostuu perustasolla asioita esittävistä luennoista sekä verkkokokeesta. Luento on suomeksi ja materiaali englanniksi.

Edellytykset: Tietoverkkojen periaatteiden perustietämys suositeltavaa.

Kesto: 2 päivää
Hinta: 1 700 €

Varaa koulutus

Tarkempi kurssisisältö (PDF).

MOXA IES-L2 - Simple Network Design

Kurssin kuvaus: Kevyt verkonsuunnittelu Moxan tuotteilla; Layer 2 -verkon toteuttaminen, redundanttisuus ja verkonhallinta. Kurssi koostuu luennoista ja Moxan tuotteilla tehtävästä hands-on osuudesta sekä verkkokokeesta. Luento on suomeksi ja materiaali englanniksi.

Edellytykset: Tietoverkkojen periaatteiden perustietämys tarvitaan. Industrial Ethernet Foundations (IES-F1) – kurssin suorittaminen suositeltavaa.

Kesto: 1,5 päivää
Hinta: 1 275 €

Varaa koulutus

Tarkka kurssisisältö (PDF).

MOXA IES-OM - Operations and Maintenance

Kurssin kuvaus: Teollisten verkkojen toiminta ja ylläpito. Perustuu Moxan verkonhallintaohjelmistoon MXstudio ja muihin työkaluihin. Kurssi koostuu luennoista ja Moxan tuotteilla tehtävästä hands-on osuudesta sekä verkkokokeesta. Luento on suomeksi ja materiaali englanniksi.

Edellytykset: Tietoverkkojen periaatteiden perustietämys tarvitaan sekä kokemusta käytännön ylläpidosta tai IES-L2 - Simple Network Design – kurssin suorittaminen.

Kesto: 1 päivä
Hinta: 850 €

Varaa koulutus

Tarkka kurssisisältö (PDF).

MOXA IES-L3 - Advanced Network Design

Kurssin kuvaus: Edistynyt verkonsuunnittelu Moxan tuotteilla; Layer 3 -verkon toteuttaminen, VLAN ja reititys. Kurssi koostuu luennoista ja Moxan tuotteilla tehtävästä hands-on osuudesta sekä verkkokokeesta. Luento on suomeksi ja materiaali englanniksi.

Edellytykset: Tietoverkkojen periaatteiden perustietämys tarvitaan. Industrial Ethernet Foundations (IES-F1) – kurssin suorittaminen suositeltavaa.

Kesto: 1 päivä
Hinta: 850 €

Varaa koulutus

Tarkka kurssisisältö (PDF).

 

 

Yhteyshenkilö:

Antti Laukkanen, puh. 040 664 6313

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

%MCEPASTEBIN%

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.