We use cookies to improve your experience. By your continued use of this site you accept such use.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Tel: +358 (0)9 525 9230 | Customer support: info@movetec.fi | Orders: orders@movetec.fi | Business ID: 0705113-4
 

UUTTA! Innovatiivinen ja modulaarinen LEANTECHNIK-lineaarijärjestelmä vaativaan materiaalinkäsittelyyn

Leantechnik on innovatiivinen, ainutlaatuinen ja joustava modulaarinen lineaarijärjestelmä, joka sisältää integroidun hammaspyörän sekä -tangon.

Liikkeiden synkronointimahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Järjestelmiä voidaan käyttää sekä vaativissa nosto- ja materiaalinkäsittelysovelluksissa, että vaativassa kappaleen käsittelyssä ja paikoituksessa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat tuotantolinjat, joissa on suuret nopeudet, korkea toistotaajuus, synkronoidut liikkeet ja korkeat vaatimukset komponenttien kestoiälle, jotka on lisäksi helppo huoltaa ja ylläpitää.

Rajattomasti ratkaisuja

Lineaarijärjestelmässä on eri sarjoja eri käyttötarkoituksiin: SL-sarjan perustana on pyöreä hammastettu johdeakseli, jonka akseli on varustettu liukulaakereilla, ollen näin kustannustehokkain vaihtoehto. Lifgo-sarjan perustana taas on hammastettu profiilirullajohde, minkä ansiosta runko on erittäin tukeva ja kestää isoja voimia.

Valmistaja pystyy toimittamaan Leantechnikin tuotteisiin perustuvia monipuolisia ja laadukkaita kokonaisuuksia. Saatavilla on hyvin kattava valikoima lisävarusteita; vaihteita, väliakseleita, kytkimiä, suojapalkeita ja erilaisia laippoja vaihteille tai moottorikäytöille. Järjestelmä voidaan toimittaa myös täysin asennusvalmiina kokonaisuutena.

Lue lisää >>

 

Yhteyshenkilöt:

Jere Korhonen, puh. 040 553 2880
Toni Salin,
 puh. 0400 727 311

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.