We use cookies to improve your experience. By your continued use of this site you accept such use.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Tel: +358 (0)9 525 9230 | Customer support: info@movetec.fi | Orders: orders@movetec.fi | Business ID: 0705113-4
 

R+W väliakselit kustannustehokkaaseen ja varmaan voimansiirtoon

Kun tavallisten akselikytkimien asennuspituudet eivät riitä voimansiirtoon, perinteinen tapa on ollut käyttää kahta erillistä akselikytkintä sekä akselia näiden välissä. Varmempi ja kustannustehokkaampi ratkaisu on kuitenkin käyttää tehtaalta valmiiksi tilattua väliakselia, joka valmistetaan jo tehtaalla täsmälleen oikean pituiseksi. Maksimipituus väliakselille on jopa 6 metriä.

Sakara- vai metallipaljekytkin?

Väliakselin molemmissa päissä on vaimennuselementit joustoa ja epäkeskeisyyden + kulmavirheiden kompensointia varten. Metallipalje, eli ZA-sarjan väliakselit, ovat varmasti välyksetön ratkaisu, joita käytetään yleisesti tarkkuutta vaativissa servosovelluksissa. Sakaramallin kytkin, jossa on joustava elastomeerielementti (EZ2-sarja), puolestaan vaimentaa mahdollisia värähtelyjä ja ääntä.

Muut mallit

Saatavilla on myös erikoismalleja. Itse akseli on saatavilla hiilikuituisena, jolla pystytään minimoimaan pyörivät massat. Testipenkkisovelluksia varten väliakseli on saatavilla myös teleskooppimallisena, jolloin samaa akselia voidaan käyttää moottorin pituuden muuttuessa.

Yhteyshenkilöt:

Vesa Seiriö, puh. 0400 228 288
Kimmo Martti, puh. 0400 870 590

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.