We use cookies to improve your experience. By your continued use of this site you accept such use.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Tel: +358 (0)9 525 9230 | Customer support: info@movetec.fi | Orders: orders@movetec.fi | Business ID: 0705113-4
 

📣 ME REKRYTOIMME! Haussa Aluemyyntipäällikkö Pohjanmaan ja Satakunnan alueelle

Aluemyyntipäällikkö, Pohjanmaa ja Satakunta

Haluatko itsenäisen työn teollisuusasiakkaiden parissa?

Movetec Oy maahantuo ja myy automaation, IoT:n sekä mekatroniikan komponentteja, järjestelmiä ja materiaalinkäsittelylaitteita. Tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme tarjoamalla komponenttien lisäksi asiantuntemuksemme parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Henkilöstöömme neljässä eri toimipisteessä kuuluu yhteensä 40 loistavaa työntekijää, ja yrityksemme liikevaihto on n. 28 M€.

Haemme nyt aluemyyntipäällikköä Pohjanmaan ja Satakunnan alueelle vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäväsi on vastata alueen nykyisten asiakassuhteiden kehittämisestä sekä uusasiakashankinnasta. Asiakaskuntamme koostuu mielenkiintoisista pk-sektorin laitevalmistajista aina kansainvälisiin suuryrityksiin.

Etsimme hakijaa, jolla on tekninen koulutus ja kokemusta myyntityöstä. Pääset työskentelemään kansainvälisen päämiesverkostomme laadukkaiden tuotteiden sekä kaksikielisen asiakaskuntamme kanssa, joten sinulla tulisi olla hyvä suomen- ruotsin- ja englannin kielen taito.

Toivomme sinulta:

  • Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • Aktiivista otetta myyntityöhön
  • Yrittäjähenkisyyttä itsenäisen työn luonteen vuoksi
  • Kykyä heittäytyä mukavuusalueen ulkopuolelle

Tehtävä ei ole paikkasidonnainen, sillä töitä tehdään kotikonttorilta ja kentällä.

Jos löysit kuvauksesta itsesi, niin me autamme sinua kehittymään asiakashallinnan ammattilaiseksi yhdessä asiantuntijoidemme tuella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn kansainvälisessä ympäristössä sekä kilpailukykyiset edut. Tule kasvamaan kanssamme!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2. mennessä. Hakemuksen voit laittaa sähköpostilla osoitteeseen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo. 13-15 Joonas Koski puh. 040 455 2673, Joakim Boijer puh. 050 649 87 ja Toni Salin puh. 040 072 7311.

Movetec Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia, johon kuuluu yli 140 yritystä Euroopassa. Konserni työllistää yli 2200 henkilöä ja sen yhteenlaskettu liikevaihto on n. 840 M€.

© Movetec 2021. All rights reserved. Site by Aidia.